justin är SINGEL :DD

justin twittrade de där för en timme sen ! :D

han betonde till och med "single" ;);)

och idag kom ju även U SMILE videon ut, där storyn handlar om justin som blir kär i ett fan, som skulle kunna vara... DU! :D som sagt, NEVER SAY NEVER!

kraam stine :)


U smile videon!!


Helt underbar! man tänker sig att det är möjligt för Justin att dejta en fan! :)


:O:O:O:O


fake men lite kul och kosntig ;)
Kram Nanna


Justin har samma tid som oss! :D

som ni nog visste så är justin i south africa just nu, och som ni kan se på våran J-Watch till höger så har dom samma tid i sydafrika :D coolt! då sover och äter han ungefär samtidigt som oss, de är nice, för då sitter han nog på twitter på kvällen samtidigt som vi svenska beliebers medans världens andra beliebers kanske sover eller är i skolan  ;) större chans att få ett retweet!! :DDD NEVER SAY NEVER

nån vecka gammal bild sen han kommer fram i sydafrika

Justin retweetar sweden!

Justin twittrade:

vart kommer du ifrån skrev han, och då retweetade (återtweetade) han massa beliebers som skrev vilket land dom kommer ifrån och bland dom så retweetade han Sverige!! :D

Kram Nanna


stort justin nummer - TIGER BEAT

100 småbilder och 16 stora posters på justin fick man :D åkte ner på pressbyrån för att kolla runt bland de utländska tidningarna, hittade fyra tidningar med omslag på justin ;) sweet! bestämde mig tillsist för Tiger Beat som dock var ganska dyr.. 69 :- men de var de värt, mycke kul i tidningen:D

tyvärr kan jag inte knäppa kort just nu för jag har inget batteri i kameran och min kompis har laddaren :/ men de kommer så fort som möjligt ! :)



jag med tidningen xD ful bild

CUTEST VID EVER


suuuper gullig video som dessutom är heelt ny, så de är inge gammal skit dehär inte ;) titta så får ni se själva :D
äslakr "wake up in the morning feeling like p-diddy.!" hihihi :D

SPRID VIDEO


den här videon har jag, stine, gjort och laddat upp från min och hannas youtube användare :) KOLLA OCH SPRID!!! skicka runt länken, ladda upp på era bloggar så att den får mpnga views och justin äntligen fattar att han har svenska fans :DD HJÄLP OSS!

Intervju (dålig kvalite menmen)


Kram Nanna


Bortklippta scener från brasiljansk intervju (:


Hahaha xD
Justin somnade (:
Kram Nanna


Justin klottrar :o



Kram Nanna

Justin visar oss runt :)

'
Kram Nanna

Jag kollar runt på youtube efter Justin saker ;)


Tihi! :D
Jag älskar att kolla på intevjuer med Justin!
Kram Nanna

hehe (:

Egentligen borde Stine lägga upp den här videon för hon tipsade mig om den men aja (:
Haha äskar den!

Kram Nanna

just kidding!

ska försöka lätta upp den dystra stämningen bland beliebersarna.. är rätt nedstämd efter den färska intervjun som publicerades idag :(

jaja, hoppas vi snart får höra ett "just kidding" från honom när de gällde intervjun!

 

varm bieber-kram, stine!


Lite nya bilder (:


Kram Nanna


Justin twittrar.,


Man måste läsa uppifrån och ner.
Justin skirver på dom 3 meningarna längst ner att han tycker att det är frustrerande när han ser sina ord i nån tidning eller något och så har dom vridit på hans ord så att det han sa blir till något helt annat..
Tycker synd om honom! :'''(
Sen så skriver han att, Han och hans fans älskar varandra men för att vara kär i någon måste man känna personen på riktigt.
Sen skriver han att många frågor honom om han skulle kunna dejta ett fan och hans svar är att han skulle kunna dejta vem som helst han blir kär i, så alltså ja!
Det var ju bra nyheter ;D
Sen så skrev han typ att U smile videon kommer ut om 3 dagar och han han har tagit tillfället och gjort en video för sina fans om ett fan, och hur dom skulle kunna bli kär typ :)

Kram Nanna


Justin Bieber: "Fansens kärlek är inte äkta" | :((

Håller Justin Bieber på att göra slut med sina fans? Han sågs nyligen hångla med nya flirten Jasmine Villegas och i en färsk intervju förklarar han att han inte längre litar på att fansens kärlek är äkta.

— Det är inte äkta kärlek. Man kan alltid säga att det är det, men det är inte sant. De vet inte vem jag är, säger Justin till Daily Mail.

Allting har gått väldigt fort för 16-åringen. På bara ett par år har sångaren blivit en världskändis och fram tills nyligen såg han ut att njuta av varje sekund, men så kom rapporterna om att han hade kollapsat av utmattning och tvingats ställa in en konsert i New York som resultat.

Själv säger Justin att han ser både positivt och negativt på sitt liv.

— Det går upp och ner. Mamma är väldigt stolt. Pappa saknar mig, vi hinner inte träffas särskilt ofta. Men man måste följa sina drömmar. När jag var yngre så hade min mamma sitt jobb och hon kunde inte vara med mig. Jag hatade hennes jobb, men vi behövde pengar.

”Baby”-sångaren medger också att han känner sig ensam när han är ute på turné.

— Ja, jag känner mig ensam. Jag vill hänga med mina vänner, men jag måste ha säkerhetsvakter med mig. Jag ska i alla fall ta med mig min hund på turnén om ett par veckor.

 

(msn.com)

 

 


 

jag blev faktiskt ganska ledsen när jag läste de där.. :( GÖR INTE SLUT MED OSS JUSTIN!

du förstår inte hur glad du gör oss när du tweetar tillbaka oss, lägger märke till var och en av oss, gör någon lycklig med att vara OLLG, säger söta saker på signeringarna, snälla justin, förändra dig inte till något dåligt! :(

 

KRAM, stine!


Justin memories!


Snyft, skit bra och gullig video av Justin!
Kram Nanna

Dans moves!


Så talangfull man kan va! sköna moves :p
Kram Nanna

Jasmine V talar ut om sitt första möte med Justin

bilderna där justin och jasmine anses kyssa varann i baksätet på en bil spekulerar fortfarande runt på internet.. många beliebers är otroligt upprörda.

här berättar jasmine v om hur de var första gången de sågs !



de har även kommit ut "rykten" om att de inte alls kysser varann utan att dom typ "busade" och då tog justin tag i jasmines näsa (haha?) jaja, bara för att busas alltså. vad tror ni?

kram, stine

J-14 exclusive pics on Justin

som ni nog visste så har J-14 sagt att när de får ett visst antal följare på twitter skulle dom låsa upp ett album med exclusiva bilder på Justin som vi aldrig har sett förr! nu har dom låst upp albumet och jag är minst sagt besviken..! man kanske inte har sett JUST de bilderna förr, men välidgt lika. inte något speciellt :(

här kommer dom:









kram, stine

uppdaterad twitter design!

nu har jag, stine, uppdaterat min twitter design ;) inspererad av justin bieber!
när ni ändå är inne kan ni ju följa mig! :D jag följer alla som följer mig!
följer ni vet jag att ni supportrar justin till 1000 ;)!

sneak peak
- klicka på bilden för att komma till min twitter!



peace out alla beliebers! :D

twitter: @stinelandin

♥♥♥♥

 

kram, stine


screenshot från CSI

eftersom att jag valde att titta på CSI live (japp, samtidigt som justin, hehe, såg samma scener exakt samtidigt som han! ;)))) så gjorde jag en screenshot för att ni skulle få se hur de såg ut, där jag tittade :)

 

kram, stine


Usher's remix på somebody to love ute på spotify!

äntligen har usher's skiva "Versus" kommit ut på spotify, så nu är de bara att lyssna ;)

 

bieber-kram, stine o hanna!


CSI HELA AVSNITTET

Jag vet att jag redan lagt ut en video men jag tror att den här inte laddar lika mycket http://www.free-tv-video-online.info/player/zshare.php?id=80732619fe79d3f6 klicka på ''close to play'' under annonsen som typ är i vägen och sen så kan du kolla! :D
Kram Nanna


Justin på semester!

Studio mama twittrade:

(Georgiamomof3 är catlin och christian bedles mamma (: ) Här är bilden:

Det ser riiktigt härligt ut! (:
Kram Nanna


Snyygg!

Ville bara lägga ut den här bilden för at jag älskar den ;D

Haha, ser ni vem det är på tröj-bilden? (:
Kram Nanna


CSI, SE HELA AVSNITTET!!

http://www.vidxden.com/173a5k0lf9q7/csi.s11e01.hdtv.xvid-fqm.flv.html Klicka på linken och sen på ''free stream'' och sen ''start knappen'' sen kan du kan se hela CSI avsnittet med Justin!!!!
Det måste ladda ett bra tag innan man kan se hela men det är det ju värt (: Är lite besviken på att Justin inte är med så mycket och att man inte får se honom förs än 20 min in i videon.. Längtar verkligen efter nästa avsnitt!!! :D

Kram Nanna


jasmine talar ut!

ja ni alla vet nog att det påstås att jasmine och justin hånglade loss bak i en bil och nu talar hon ut :

I början av veckan kunde Starlounge publicera bilderJustin Bieber och den påstådda flickvännen Jasmine Villegas när de hånglade loss i baksätet på en bil i Venice i Los Angeles. Sedan dess har omvärlden väntat på att få en kommentar från någon av de unga stjärnorna, och nu talar Jasmine ut om popstjärnan i Bop Magazine.

Den 16-åriga sångerskan vill dock inte kommentera om Justin är hennes pojkvän, men det är ingen tvekan om att hon gillar ”Baby”-stjärnans personlighet.

— Det finns inte mycket jag vet som andra inte vet. Det är en väldigt bra sak med honom. Han är inte alls oäkta. Han är typ: ”Jag är Justin. Det här är jag”, säger hon.

— Justin är 100 procent sig själv inför sina fans och sina vänner och han ger alla hela sin personlighet. Han är en utåtriktad person. Han är rolig. Han är bara så vanlig!

Avslöjandet om bilkyssen kom bara en vecka efter att Justin gjort ett stort utspel i MTV där han hävdade att han definitivt är singel samt att han anser att ”flickor innebär problem” för killar hans ålder. Men av bilderna att döma verkar Jasmine hur som helst inte bara innebära bekymmer…

källa: msn.com


En Bieber kram hanna♥

CSI premiär IDAG/inatt!

det vi och många andra skrivit om är ju att man kan kolla på CSI på cbs.com genom youhide.com, men de funkade inte så bra. men ta de lungt alla beliebers, jag har självklart sökt upp det och hittat detta!
http://pages.tvunetworks.com/watchTV/index.html
en hemsida där man kan kolla LIVE på 10000 tals kanaler över hela världen! :D har precis installerat de och kollar just nu på Price Is Right, som mååånga andra just nu sitter och tittar på i sina soffar i USA ;) liiite coolt va? skit bra, finns så jäkla många kanaler, nu har jag säkert 10 gånger så många kaneler på min dator än vad mamma har på sin tv ;)

så inatt, klockan 6 imorgon bitti ringer larmet och sen åker datan igång och jag tänker kolla på CSI med justin :D gör de ni med! ett hett tips!


LYCKLIG STINE! :D


Justin och Sean's mixtape beräknas komma ut i slutet av månaden


i slutet av månaden ska det komma ut en mixtape med justin bieber och sean kingston. den kommer att heta "Our world". de va ju nåt helt nytt, vilken sprudlande fantasi killen har, måste jag säga ;) haha, närå, justin är fortfarande bäst :D sean säger att Justin rappar i en av låtarna, och att han gör de bra för att inte gjort de så ofta. de har även gjort en hel del covrar, bl.a Travi McCoy's "Billionaire" och Soulja Boy Tell'em's "Pretty Boy Swag". (soulja boy tell'em's är även ett av justins favoritband, om ni inte visste de). de säger att de tog 'beatet' ur låtarna och gjorde dom sedan till sin egna.
jag kan knappt hålla mig tills den kommer ut ! kan ni?




bieber-kramis, stine!

Backstage!


Bakom scenen..
Justins mamma ber, Justin ber innan varje framträdande! (:
Kram Nanna


Flashmoben videon


nu har videon till flashmoben kommit ut:D
man ser mig ett antal gånger, fast jag gissar på attde flesta därute varken vet hur jag ser ut eller var de ska titta ;) haha. svårt att förklara också.. :) men jag är med i svåra och lätta dansen om de hjälpte någon ;D
tack sabi (sabismode.se) och justindrewbieber.blogg.se för en kul dag :)

bieber-kram, stine!

Justin till Sverige!!!

:DDD
jag ska köpa biljett första dagen och självklart är de stå-plats längst fram jag ska ha, annars får de vara !

bieber-kram, stine!

Jasmine och Justin sjunger ''overboard''


Ni visste väl att Jasmine ska följa på Justins turne?
Här sjunger dom tillsammans, hon var ju bra (förutom ganska dålig kvalite på videon)
Kram Nanna


Justin uppträder i Idol (:


Kram Nanna


Otroligt gammal intervju (:


Awww, Han är så otroligt gullig! Älskar hans ljusa hår! :D
Kram Nanna


Jazzy på besök!


Aww, Justin försöker få henne att skratta men hon är för blyg ^^
Kram Nanna


Justin <3 Jasmine?

Vad gör egentligen Jasmine från ''baby'' videon i bilen??

Det ser verkligen ut som att dom pussas, men få inte panik i förväg alla beliebers!
Kram Nanna


Hjärtan <3

Hela publiken börjar göra hjärtan och skriker Justin!!

Kram Nanna


Justin i "Julia"

var på affären nyss och såg en tidning med en justin-poster i ;) var naturligtvis tvungen till att ta med den hem. nu sitter de 14 affischer på min väg, och de är waaaay för lite, men jag har trots allt bara samlat i en månad :)



biiieeebaaaa-kraaam, stine!

Justin kan ta hand om fansen själv!

Justin twittrade:


Haha Justin verkar ju klara fansen rätt bra själv ;)
Kram Nanna


Jesse McCartney skriver låtar till justin nästa platta

Jesse McCartney berättade nyligen till M Magasin om att han ska  arbeta med Justin. Han kommer att skriva ett par låtar till hans nya album.
På frågan om ''JMac'' hade några råd till JBiebs efter allt vet Jesse om att vara en idol för miljoner tonårsflickor, sade han: "Du vet att  du verkligen måste uppskatta det, att leva för stunden och arbeta hårt, och du kan få en karriär i många år framöver. "

     
Jesse McCartney                                                           våran lilla bieber♥


hanna.♥


gör allt för att bryta sig in i skådespeleri världen.

Justin verkar göra allt för att bryta sig in i skådespeleri världen,Han landade nyligen en cameo framträdande på CSI, och hans 3D-biografi / Konsert Film har blivit  upp skjuten och kommer att släppas i februari 2011.
Och han måste njuta av sina olika erfarenheter från stora och små skärmar, som han nu visar ett stort intresse för han gräver vidare i världen  dramatisk.

I en intervju i oktober's Teen Vogue, säger Bieber till sin chef, Scooter, "Jag vill vara den ledande stjärnan i en film. Kan vi få detta att hända, Scooter? På denna punkt visade Scooter att det är ett projekt redan i verk, som tillverkas av filmen
heavyweight Will Smith. Tydligen blir det bara en påhittad pjäs som kan ha vissa likheter med Justin liv. Filmen kommer troligen att starta produktionen nästa vår eller sommar. "

Bieber pratade också om hur mycket han njöt för CSI. "[CSI agerar tränare] sa att det var allt om känslor, sade han till Teen Vogue. "Hon sa:" du måste känna karaktären. Du måste vara Jason. "Men jag tror att jag skulle ha gjort det samma om jag kanaliseras mina känslor eller inte."

Hanna.


fan mail adress!

tittade precis runt på lite lika bloggar, och hittade ett inlägg på http://jbmusic.blogg.se/
där justin har en fan mail, inte direkt hem till han utan till hans skivbolag (Island Def Jam)
så om ni är sugen på att fan maila han så ska ni göra det på :
c/o Justin Bieber
The Island Def Jam Group
Worldwide Plaza, 825 8th Ave., 28th Fl
.
New York, NY 10019
USA

(kom ihåg att det är dyrareatt skicka brev utomlands)



En stor bieberkram hanna!
Om ni undrar varvör det är mest ''nanna'' och stine som bloggar är det för att jag INTE har någon tid framför datan nästan på veckorna , träningar kallas det annars ;)

Justin på resturagn :p


Singing sensation Justin Bieber is surrounded by Hooters girls, from left, Anisa, Kristi, Caitlin, Tania, Mandy and Courtney. during his surprise visit to WEM Saturday afternoon. (PHOTO COURTESY HOOTERS EDMONTON)

Kram Nanna


Justin är Hypnotiserande!


Asså jag kan inte fatta hur bra den här videon är :O på nå vis känns det värsta konstigt när man kollar på den <33
Kanske bara är jag men seriöst sjukt bra video, Man blir ju hypnotiserad!
Kram Nanna


Tweet från Justin (:

Justin twittrade detta:

Det här är videon han twittrade:

Haha, Värsta coolt! :D
Kram Nanna


Justin Hjärtan!

Tycker det är så gulligt när Justin gör hjärtan med händerna så har kommer några bilder på det ^^<3


Kram Nanna


JB och JB och JB! :D

Kom just på att Justin och hans lilla syster Jazzy och hans lille bror har samma initialer :D hehe.. så nu kommer bilder på JB och JB och JB (:

Jaxon, Justin

Jaxon, Justin

Jazzy, Justin

Jazzy, Justin

Jazzy,Justin

Jazzy, Justin


Förlåt för suddig bild :/ Jazzy, Justin

Jazzy, Justin

Jazzy, Justin

Jazzy, Justin

Jazzy, Justin. Hahaha Va gulligt! Men ser han verkligen nånting genom sin lugg? X)

Super suddig bild :( Jazzy, Jaxon

Jazzy, Jaxon

Jazzy, Jaxon
 
Aww, Guu va gulligt! <3

Kram Nanna


Vem Vann Igentligen?? :o


Jag tror Att Justin vann (: Vad tror ni?


Kram Nanna


Can you do the Dougie? (:


I don't know how do dougie?
Sen kommer SnyggJustin :D
Haha älskar när han gör ´´The Dougie´´ Guuligt! :D <3
Kram Nanna


Justin och Jaden om flickvänner (:


Hoppas Justin börjar leta efter en tjej snart! du kan vara den lycklige! Never Say Never! :D
Kram Nanna


representant från bieberbeliever kommer finnas i stockholm :)

som ni kanske redan visste så kommer det att vara "world's biggest Bieber flashmob" i stockholm på söndag :) de kommer vara en hel drös beliebers som dansar till "somebody to love" på olika ställen i city. självklart kommer en av oss representera vår blogg och vara på plats :) det blir i detta fallet jag, stine. oturligt nog har jag vart väldigt lat och börjat öva på danserna riktigt först idag.. ;) men men, jag tar både svåra biten och enkla biten, för dom sitter som smort nu efter en kvälls nötande :D

ses vi där? :D

koreografi nummer 1

 

koreografi nummer 2

 

 

bieber-kram stine!

((blir dåligt med uppande i helgen. jag tränar för fullt på dansen, Nanna är på filmkväll och Hanna har väl inte mycke tid som vanligt ;D hoho! och imorogn då blir de grönan för min och Hannas del, och sedan sover ju jag kvar i stockholm över helgen. vi får hoppas på att Nanna uppar som en tok! :)

jaja, ha de så bra så hoppas jag att vi ses på söndag :D ))


Är Justin en player? ;)


Say Hi! :)


Jazzy på besök! Så himla gulligt :D awww <3
Kram Nanna


Justins konstiga dröm,,


Kram Nanna


Vad var de första Justin sa till Greyson Chance?

"You look smooth!" haha :D gullig!
visar inte något tecken på anvundsjuka eller någon sorts konkurrens :) så snäll han, justin!

 

bieber-kram, stine!


Gullig interview! <3


Justin är så söt! Sleepy justin voice :D
Kram Nanna!


LittleCBeadles galenskaper


har helt missat att ladda upp detta klippet ! ungefär tre dagar gammalt , men alltid något ;)
självklart har jag twittrat ett #WEEEE på christians twitter :D

Justin vill vara singel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

msn.com

bieber-kram, stine!


Justin, att dejta eller att inte dejta?

Tånårings popstjärnan Justin Bieber försöker ´´typ´´ att hålla sig singel.
16 åriga sångaren har avslöjat att han inte dejtar någon för tillfället, och att skaffa en flickvän står inte högst upp på listan. Jsutin sa: ´´Jag är singel. Jag kollar runt lite typ , men jag försöker typ att hålla mig singel.´´ men när har vill ha en relation igen vet Justin vilken typ av tjej han vill ha. Han sa: ´´Min typ av tjej är någon som är rolig och kan få mig att skratta. Och någon som har Vackra ögon och ett vacker leende.´´ Men han la till: Min mamma vill inte ens att jag dejtar, men det funkade ju inte.´´.

Kram Nanna

Studiomama's twitter


Justins Mamma RT någon att hon vill till sverige också (: LYSSNA PÅ MAMMA JUSTIN!!! :D:D

Kram Nanna


Haha :D


Kram Nanna


Jazzy!


Nawww! Gulligt! <3
Kram Nanna


Tycker att det är så gulligt på nå vis att dom är kompisar! ^^


Kram Nanna


Jaden standup typ ;)


Hahaha :D
Kram Nanna


Lite bilder från inspelningen av U smile


Kram Nanna


Justin på Ellen Degeneres efter VMA's


Kram Nanna


Justin Bieber ordlista

hittade en ganska rolig bieber-ordlista ;) läs o njut av alla biebertastiska ord!


Justin Bieber ordlista

OMB = Oh My Bieber

Bieber Cut = Justins Hairstyle

Bieber-gasm: När nån Belieber ser nån bild eller video med Justin och tycker att det är supersexigt får dom en så kallad Bieber-gasm.

OMB: Istället för OMG (oh my God) säger Beliebers OMB (oh my Bieber)

Beliebers: Justin Bieber's riktiga fans.

Bieber-Fever: Ett "sjukdom" som nyligen har blivit mer vanlig. En tjej/kille som är besatt av Justin Bieber och allting handlar om honom. Enda sättet att "bota sjukdomen" på är att träffa honom på riktigt och ha en romantisk dejt.

Bieber-Blast: Effekten av Justin Bieber tog över tjejer överallt i världen.

Bieberty: När Justin slutligen träffar puberteten.

Biebette: En tjej som är besatt av Justin.

Bieberphobia: Rädsla för Justin Bieber.

Bieberphile: En kvinna som är över 30 år gammal och har en onaturlig , hemsk och ganska öppet besatthet av Justin Bieber.

Bieber-Shawty: Justin bieber's tjej eller någon som han för närvarande dejtar.

Bieber-hater: Folk som hatar Justin på grund av avundsjuka och okända orsaker.

Bieberculosis: En kärlek förbannelse av att vara kär i Justin Bieber.

Bieberholic: Behöver en daglig dos av Justin Bieber.

Biebermania: Grupp av Beliebers som blir galna och skriker under konserter.

Bieberish: Känner sej lite kärleks-sjuk.

Bieberlicious: Justin är så läcker att du bara vill äta upp honom , socker och lite chili samtidigt eftersom att han är så söt och HOT !

Beliebe: Istället för ordet believe så används ordet beliebe när du tror på Justin.

Biebstatic: Justin är inte fantastik , han är BIEBtastisk.

Biebtube: Eftersom att Justin Bieber blev känd genom Youtube så kallar Beliebers det för Biebtube.

Biebbook: Justin Bieber har tagit över Twitter och Youtube så vi Beliebers tänkte att han lika gärna kunde ta över Facebook också och då kallas det Biebbook.

Bieberology: Studien av Justin.

#Purpleninja: Ett kodnamn som Beliebers har gett Justin eftersom att Twitter blockerade honom från TT's.

Biebering: När man gör nånting som har med Justin Bieber att göra.

Bieberism: Våran religion.

What would Bieber do ?: Frågan Beliebers ställer sej när dom går igenom svåra situationer. Det finns ingen som är lugnare i en nödsituation.

Non-Belieber/DisBelieber: Motsatsen till Belieber !

Bustin Jieber: Ett smeknamn som Jonas Brothers gav till Justin. Dom sa att det bara kan finnas en JB.

Bieberstruck: Stunden då en Belieber inser att hon är kär i Justin.

Bieber or Die: Justin har tagit över Will Ferrell's komedy-videos sida som hetter Funny or Die , numera är det Bieber or Die som gäller.

Biebergasted: När en Belieber gråter om hon får syn på Justin.

Bieber-cut: Justin Biebers frisyr har fått namnet Bieber-cut.

Bieberatzy: En sån som tar bilder på Justin Bieber (papparazzi)




creds till
http://famousteen.blogg.se

bieber-kram stine!

Justin har en förälskelse i USA's presidents fru?



Översättning:
Justin bieber har en förälskelse i Michelle Obama.
16-åriga popstjärnan beundrar Americas ´´glamorösa´´ ´´first lady´´ - US President Barack Obamas fru-Han har till och med en stor affish av henne på sin sovrumsvägg.

En vän till 'Baby' sångaren sa: Det låter konstigt men Justin är ett riktigt fan.
Han träffade Michelle Obama när han sjöng för paret Obama på en konsert i Washington DC förra julen och var imponerad.

´´Han gillar att hon ser så glamorös ut utan att se onaturlig ut eller plasticopererad som så många personer han träffar. Hon är någon han storligen beundrar
.´´



Vad tror ni? Är det sant? (: Kanske lite men jag tror inte att det är helt sant :)

Kram Nanna


VMA bilder! (:


Grattis till Justin!

Justin bieber vann Best New Artist på VMA's igår :D :D :D


RÖSTA PÅ JUSTIN!


Idag är det VMA (men det visas imorn i sverige) skynda att rösta!!

Kram Nanna


Missa inte VMA's på Måndag!!

Imorn är det VMA's på mtv i sverige klockan 22.00 och typ röda mattan grejs klockan 21.05, 13 september MÅNDAG (imorn):


Kram Nanna


message from justin about ´´more birthdays´´


Kram Nanna


Justin Bieber sings Happy Birthday for the American Cancer Society Ad



Tänk att man kan sjunga happy birthday helt underbart!
Kram Nanna


Justin guidar!


Justin visar dig var han uppträder osv.. (:
Kram Nanna


<3


Älskar när han gör hjärtan! Det är så hilma gullig!!
Kram Nanna


Justin Bieber acting sneak peak


uuh... ryser ! :D vill se mer! han är ju grym! fast de förvånar en ju inte direkt ;)

bieber-kram stine

dröm söta drömmar om vår allas lilla Shawty


godnatt alla trogna beliebers! vi hörs imorgon med nya, spännande,
heta bieber-news! nu sover vi och tar nya krafter inför morgondagen :) dröm sött, om justin?
YEAH MAN♥

bieber-kram, stine

Justin och miley är nog bra vänner nu men gjorde inget bra första intryck (:



Justin och miley är nog bra vänner nu men gjorde inget bra första intryck (:

Kram Nanna!

SNL skit

Älskar den här sketchen den är så rolig och låtarna ät så bra och Justin är så snygg :D


Kram Nanna

parody

Lite taskig video men den är ändå rolig och låten fastnar på hjärnan :)



Kram Nanna

tweetpic



Dom verkar ha roligt tillsammans, lite för roligt?... (:
Kram Nanna

Hihi Jag och Justin skulle matcha varandra i våra jackor (:


Hehe lite rolig bild (:

En billigare variant av Justins jacka har jag fast det är ett H istället för B, :D
Kram Nanna

´´I think I needed that´´


Haha såg den här bilden och kom att tänka på videon nedan (:

Tjejen är Alexa Chung


Kram Nanna

Justin i tyska BRAVO reportage nr 3 (comic)


nog kan man se att det är pattie och justin allt? ;)
haha.


Pattie: Justin, jag vill att du lär dig känna till pengars värde och därför tänker jag ge dig 50$ i fickpeng varje dag från och med nu.
Justin: 50$ ?
Justin: men mamma, de räcker inte ens....
... för bensinen till min Lamborghini!


Justin i tyska BRAVO reportage nr 2

Kompis-pakt mot Justin
de här gillar vi inte! de två killarna på bilden är Greyson Chance (han som sjunger paparazzi och spelar piano till på youtube) och Cody Simpson (känd genom youtube klipp). jag tycker dom är jäkligt wannabe Justin på alla sett o vis. försöker bli känd genom youtube, samma frisyr, får stöd av en kändis osv osv. nu komemr de värsta. bådas dröm är att få lika många tjejfans som justin har, och för att dom ska lyckas har dom beslutits att hålla ihop och gå emot justin (!?!) vad fasen de nu ska vara bra för :o justin säger att han inte känner stor konkurrens, han säger att han tror att hans fans är honom trogna. vi får hoppas att VI aldrig svkiker justin :) en sak är iaf säker, jag tänker alltid stå på hans sida!

close-up
cady får stöd av Flo-Rida och Greyson av Lady GaGA.. hm..

men nu ska vi inte deppa för de här mina vänner...
EN GÅNG BELIEBER, ALLTID BELIEBER♥


Justin i tyska BRAVO reportage nr 1

okej, de här visste ni nog inte om mig, stine, men min pappas släkthalva bor i tyskland så farmor brukar skicka den tyska skvaller tidningen BRAVO till mig då och då :) de här är senaste och jag fick den cirka igår. så jag lägger upp lite bilder från tidningen och översätter åt er :)

hela uppslaget
"så "rippade" han sin största fiende"
det står bara om då han gav tillbaka mot en stalker som hackade justin bästaväns konto ;)
de har ni säkert läst om förut. "hackern" hackade ryans konto för att få tag i justins nummer. när han kom in letade han igenom twittern tills han hittade nummret, sedan postade han några tweets på bland annat ryans ex flickväns twitter.. elekt! när han hade fått tag i justins nummer började han bombadera justin med sms och samtal. han hotade honom till och med med orden "om inte jag får gratis biljetter till din konsert hackar jag DITT konto!" då fick justin nog och postade "hackerns" mobil nummer på sin egna twitter. justins 5000000 följare bombaderade nu "hackern" med sms. eftersom de va många fans från utlandet kostade de hela även för "heckern" justin kan nu vara skyldig honom över 10 000 kr. ojojoj...


close-up
de står bara vilka de är på bilderna
högst upp: chaz somers - christian beadles - ryan butler
längst ner: ryan butler - justin :)



close-up
på bilden ser ni hackern Kevin Kristopik och justins tweet där han gav ut Kevins nummer och utgav att de vara justins egna nummer ;)

justin då :(

stackars lilla justin.... ♥ det är hårt att vara världskänd..
 http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=93999



robotdans, typ (:


Haha Justin är nåågot bättre än den andra killen ;)

Kram Nanna

Tweeet


Haha, ett tweet som justin svarade på (:

Kram Nanna

Ny delägare!

Hej jag är numera delägare till bieberbeliver tillsammans med Stine och Hanna men eftersom att jag också heter Hanna så skriver jag från Nanna i mina inlägg (:
Jag inviger mig själv genom att lägga upp en bild på Justin, en video med behind the scenes från CSI och Hanna min och Stines twittrar: Min, @Itz_Hanna Stines, @stinelandin Hannas, @Hannaliindblom




Behind the scenes till CSI! enjoy!

Kram Nanna

idol 2010 sjunger Baby

baby - patrik eriksson
(behöver öva på sången och på att få till en riktig bieber-frilla som de verkar som han försökt med)


klä dig som justin bieber!


hittade just en hemsida som har alla kläder justin har på sig ;) håller man muspekaren över en av bilderna så kommer till och med orginalfotot med justin upp, där han har på sig just de plagget! väldigt bra om man gillar hans klädstil :) klicka på bilden för att komma till hemsidan!

har föresten satt in en "country counter" längst ner i menyn :D sätt in en likadan vettja!

visste ni att...?


innan justin var känd var han väldigt fattig? hans mamma fick ta flera extra jobb som städerska, oftast på fler a olika ställen om dan, för att kunna hålla henne och sonen justin närda. även i skolan blev justin påmind om detta då hans klasskompisar ofta mobbade honom för hans enkla klädstil. de flesta gillade honom inte. nu består nästan hela justins garderob av olika märkeskläder, halva jordklotet ÄLSKAR honom, han får hålla på med musik, turnera runt för att spela på utsålda ställen och de behöver aldrig vara rädda för att svälta ;) snacka om att leva sin dröm♥

bieber kraaaaaam to ya'll

vill ni få justins uppmärksamhet? skrik inte

ja, som sagt, vill ni ha justins uppmärksamhet är bieber-tröjor, gråtande små fjortisar, skrikande tjejer, annat bieber kraffs a BIG no no.
ur teen vogue:
Justin Bieber har aviserat sina många fans att sluta skrika åt honom och prata med honom istället ... bara inte när han äter! Den 16-åriga stjärnan berättade för Teen Vogue att han menar att "inga tjejer är nervösa" och att hans fans inte ska vara rädd för att närma sig honom för en pratstund.
Bieber hävdade: "Bara prata med mig. Fråga mig hur jag mår. Presentera dig istället för att skrika," Justin! Justin! Justin! Kan jag ta en bild? "
Och kom inte fram till mig medan jag äter. Vad skulle du tycka om jag kom in i ditt hus och började ta bilder på dig när du äter? Jag hatar det. "
Eenie Meenie sångaren tillade också att han tycker att han "inte kan komma bort från sig själv" på grund av hans berömmelse. Justin, som nyligen vann över Jaden Smith i en danstävling bekände: "Det är fortfarande fantastiskt att se människor bära bieber t-shirts, men jag känner att jag inte kan komma undan från mig själv," förklarade han: "Liksom, jag går till Walmart för att bara köpa boxers och ett par strumpor, och där finns de affischer på mig överallt. Eller min låt spelas på radion, och det är liksom, "Aah! '."


justin blir comic


i oktober kommer justins biografi, i comic version, ut! den hadnlar om justins liv och till de tecknade bilder.
ska se till att få tag i en sån så kan vi lägga ut lite bilder då framåt sen hösten ;)

Justin använder 3% av 100% twitter-servrar


flera miljoner folk använder twitter. en vanlig person kanske använder ungefär 0,00001% twitter servrar medans justins account och tweets tar upp hela 3 makalösa procent medans de 97 resterande procenten delas av miljontals människor! varje tweet han gör publiceras på över fem miljoner datorer och ger ungefär 60 retweets varje sekund. twitter är inte gjort för att kunna hantera detta. men vi på bieberbeliever tycker verkligen inte han ska lugna ner sig för de :D go for it biebs

diggar!

dettta videoklip diggar jag verkligen verkligen! spelades in i februari 2009 då justin inte riktigt var fullt känd ;) justin & christian beadles drygade sig framöfr webbcamen!

justin twittrar videoklipp!


justin har hittat de grymmast dansarna i hela universum ! finns de mycke mer å säga? ;)
biebs är ju helt grym på att dansa han med.... för att inte tala om trummorna han spelar i videon...! *dregglar*


I wish I could move like Justin Bieber
Spin around have the world in a gaze
I wish I could move like Justin Bieber
Hit the ground, glide across the stage
I wish I could move like Justin Bieber
Getting down with my shoulders shakin
I said, I wish I could move like Justin Bieber

CSI preview #2 Justin Bieber version


det här är alltså "sneakpeak" nummer två från csi, den här gången en kortis som bara handlar om bieber ;) uppladdad på youtube igår och idag tvittrar/facebookar justin om de!

cute hairflip

till och med anna tyckte om de :D


Nya teenvogue!

Här är nya omslaget till teenvogue
och visst är bilderna inte bara liiiiiiiiiite söt? ;)



FÖRLÅT

förlåt förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen!! de är mycket i skolan just nu så jag har inte hunnit blogga alls :( däremot är hanna sjuk, vart de i två dagar nu, och jag har inte en aning om varför hon inte bloggar ....... ;)
jaja, förlåt så mycke , bieber-kram, stine!

christian har laddat upp ett video klipp på sin youtube idag :) handlar lite om justin, kolla!


justin slår tillbaka mot baby haterz!

ja som ni alla vet har det ju vart en attack mot justins baby video. Nu slår han tillbaka genom att be sina fans att trycka på gilla knappen på baby videon.
justin twittrade : 
"Let’s take on the haterz! Everyone hit the like button and get it back! HI HATERZ! haha.
"Haterz thank u for noticing me… I luv u too. Still the small town kid still having fun. HI HATERZ!"
ni som inte förstog så bra menade han i nån stil med : låt oss slå tillbaka mot alla haterz genom att trycka på gilla knappen! tack alla haterz som märkte ut mig på det sättet, men jag älskar er fortfarande ;)
har letat en bild när justin var i kanada på mcdonalds & han hade en kepa där det stog '' i ♥ my haterz''
istället får ni en annan göllig bild på han och hans hund sam :)


kanadensiska sångare stödjer haiti


ni har säkert redan sett den, men visst får den en att rysa ? ;)
alla sångare kommer från kanada. justin får äran att avsluta låten :D

visste du att ...

... Justin är vänsterhänt?
... Justin kan tala flytande franska?
... Hans favorit choklad är twix?
... Hans favorit nummer är nummer 6?
... Hans första kärlek avvisade honom? (oförståeligt...)
... Justins favorit tandkräm är colgate?
... JB's favorit slangord är "shawty"? (kan betyda ungefär sötnos, flickvän, attraktiv tjej, älskling)
... Justins farfar var tysk?
... Hans favorit romantik-film är A walk to remember?
... Biebs favorit märke på skor heter Supra?
... Han tycker inte om för mycke bling-bling på tjejer?
... Justin har klaustrofobi? (rädd för trånga uttrymmen som hissar)
... När Justin gifter sig vill han göra de den 14 februari, på alla hjärtans dag?
... Han kan lösa Rubix Kub på tiden under en minut?
... Justins smeknamn är Biebs, Beebs, J-Biebs, JB, Bieber och Jus?
... Han tycker om tacos?
... Han tog medsig 79 kepsar till My World Tour?

listan går att göra lång, men nu mina vänner, ska jag ta en välbehövlig och lång sovtur! hehe.

om ni kopierar listan får ni gärna länka då jag suttit och skrivit upp sånt jag visste men även letat upp viss av denna fakta :D

det här är en gammal men jätte gullig bild på Caitlin Beadles och Justin när de reste någonstans.

justin kanske blir nitad på hotellet


Justin Drew Bieber är just nu på samma hotell som Christofer Drew. han borde passa sig lite extra noga för denne Christofer Drew som känt inte tycker om Justin. Christofer sjunger och spelar i bandet Never Shout Never. lite lustigt att de båda har namnet "Drew" i sina namn och att justin har en låt vars namn är Never Say Never.
så här twittrade Christofer tidigare idag:


damp?!

om du är ett känsligt justin-fan bör du inte titta ;)


Justin Bieber milk challenge resultatet!

här får ni svaret på hur lång tid de tog för justin ;)


kanye west är väl gullig

kanye west har 914.305 fallowers, men han själv följer endast EN ENDA person på twitter. kan ni gissa vem?;)


guuuulligt klipp

älskar verkligen de här klippet, så söt :D


justin färgat håret?

som ni nog visste så klippte justin sig för nån vecka sen. enda sen dess har jag tyckt att hans hår har varit lite ljusare än vanligt?! jag vet inte.. valde ut två bilder, en ganska gammal och en från backstage, MSG. visst kan de vara olika ljus på bilderna också men de är ju itne bara på dessa bilder skillnaden syns. även video klipp mm.

backstage for två dagar sen på MSG

 

en ganska gammal bild från någon photoshoot ;)


jaa...men blir ju inte förvånad..


justin i Ellen Degeneres show!

På måndag är det dags för Ellen Degeneres show, och i  det de avsnittet är Justin är med! kom ihåg, Måndagen 6 september klockan 12:45 på kanal 5!! Så om DU kanske slutar tidigt på måndag eller av någon anledning inte är i skolan DÅhar ni chansen att titta avsnittet!



haters attackerar Baby-videon idag!!!!

de här är ju helt sjukt! så kallade "haters" har en attack mot baby-videon idag, 1 september. de ogillar och skriver fula kommentarer på videon. de har hållt på hela dagen och just nu ser de så ut att de är fler tummen ner än vad de är tummen upp! så får de inte vara! stöd justin genom att ge videon en tumme upp och skriv en snäll kommentar. visa dom att vi beliebers är fler än haters!
SPRID!!!!

lämna en kommentar/ge en tumme upp här


de är sånt här som gör mig ARG! fyfan :( även ni som inte gillar han kan väl göra de, för varför förtjänar han att bli behandlad så här? han lever sin dröm och måste vara världens lyckligaste sextonåring just nu. varför förstöra de här för honom? HJÄLP HONOM ATT FORTSÄTTA LEVA SIN DRÖM, han har ändå inte gjort dig något!


bieber stuff - ge mig

 

ge mig någon?:D awsome grejer de här, måste iaf ha nåt av de!
de mesta går att beställa hääär.

Justins filmomslag!

så här ser filmomslaget ut till justins film ;)
den kan ni till och med förboka, här!

Några bilder från Madison Square Garden 31/8

ni får bara några, jag orkar verkligen inte lägga upp fler just nu .. ;)
om ni undrar varför jag uppdaterar så här mitt på dan en onsdag är de för jag ligger hemma och är sjuk. vad jag har? bieberfever kanske....?






Justin vill bli filmstjärna? FALSKA rykten


ni får en super ny bild från igår när justin lämnar NYC-hotellet

Rykten har gått runt om att Justin Bieber vill bli filmstjärna i nyinspelningar av både Grease och Back To The Future.
PerezHilton rapporterar att dessa projekt inte riktigt lurar bakom hörnet, då Justin inte ens riktigt har nämnt dom.

En källa sa: "Allt från Back To The Future till Grease har han ens aldrig sagt och vi har ingen aning om varifrån de kom. Även alla citat han sägs ha sagt är falska. "


Justin and Miley at Madison Square Garden


justin sjöng overboard tillsammans med miley cyrus igår på MSG, istället för med Jessica Jarrell. vad tycker ni? ;) jag tror jag gilalr Jessicas röst mer ;)


RSS 2.0